Handige tips voor/tijdens deelname aan Houtdorp

Denk bij warm weer aan;

  • Zonnebrand!!
    Extra drinken!!
  • Bij (dreigend) slecht weer blijven de ouders zelf verantwoordelijk voor het tijdig ophalen van de kinderen.
  • Voorzie eigendommen van uw kinderen (hamers, kleding) altijd met zijn/haar naam en adres.
  • Zorg ervoor dat uw kinderen hun fiets op slot zetten en de sleutel goed bewaren (bijv. grote sleutelhanger met naam).

Voor veiligheid denk aan;

  • Dat uw kinderen goede schoenen of het liefst klompen dragen (dit ter voorkoming van het in spijkers trappen). Bij gebruik van schoenen adviseren wij de veiligheidszolen van Veilige Voeten.
  • Dus geen gympen/slippers/sandalen/Crocs etc.!

10 tips om slim hutten te bouwen!

Veiligheid zooltjes in het schoeisel van uw kind

De zooltjes zijn te verkrijgen bij Welkoop Rijssen.

Voorkom verwondingen aan je voeten en voel je veilig! Gebruik veiligheidszooltjes, die beschermen goed tegen scherpe objecten in je voet.

“Een kogelvrij vest voor je voeten!”, bekijk de reacties van onze klanten, die zijn 100% positief!

Gebruik onze veiligheidszooltjes om nare verwondingen te voorkomen!: beschermende inlegzooltjes, gemaakt van zeer moeilijk doordringbaar materiaal vergelijkbaar met een kogelvrij vest. Bescherm je voeten tegen spijkers en schroeven bij het klussen, onze zooltjes beschermen goed tegen scherpe objecten in je voet!

De veiligheidszooltjes van Veilige Voeten zijn de perfecte methode om je voeten effectief te beschermen. Het materiaal van de beschermende inlegzolen is vergelijkbaar met het aramide vezel dat wordt gebruikt in kogelvrije vesten. Dit materiaal is uitstekend geschikt voor veiligheidszolen door zijn ondoordringbaarheid, soepelheid en flexibiliteit. De veiligheidszooltjes zijn van gecertificeerde kwaliteit. Ze worden speciaal voor ons geproduceerd door een gerenommeerde leverancier aan de veiligheidsschoenen industrie .

De zooltjes bieden extra stevigheid aan de schoenen die diverse klanten zeer plezierig blijken te vinden. We hebben al heel vaak gehoord dat klanten besluiten de zooltjes altijd te dragen (en niet alleen in situaties waar bescherming tegen scherpe objecten nodig is) omdat de zooltjes zo plezierig zitten!

De veiligheidszooltjes beschermen je voeten optimaal tegen scherpe voorwerpen die door de loopzool van je schoenen kunnen drukken (denk aan; glasscherven, spijkers en schroeven, rotsen en stenen,…). Doordat de zooltjes op maat geknipt kunnen worden kun je de vorm perfect passend in ieder type schoeisel maken. De zooltjes zijn te koop in kindermaten (tot en met maat 42) en maten voor volwassenen (tot en met maat 47).

De kern kwaliteiten van de veiligheidsinlegzolen op een rijtje:

Flexibel en soepel. Nauwelijks extra gewicht in de schoenen. Klanten vinden de zooltjes heerlijk zitten en roemen de extra steun die de zolen bieden! Effectieve bescherming: Ideale inlegzolen voor veiligheid in je eigen schoenen. Passend in elke type schoeisel.Optimale (voet) bescherming voor kinderen die huttenbouwen, watersporters, duikers, bezoekers van bouwplaatsen, horecapersoneel, (thuis)klussers,…